I know, but I don't know

Min ansökan om inackorderingstillägg beviljades vilket känns väldigt bra, jag fyller snart år vilket också känns bra, jag har lov vilket känns bra. Inget är särskilt negativt heller, så jag vet inte varför jag inte är så jättejätteglad som jag borde vara.

Även fast många saker ändras just nu, känns det som om jag står väldigt stilla och bara stampar allt vad jag orkar. Allt stampande har gjort mig trött, gör mig trött, och kommer fortsätta trötta ut mig. Jag är trött på stampandet.

Köpte två skivor häromdan, Jesus Jones - Doubt och Mikael Wiehes Kråksånger. Fina plattor.

Kan inte mitt liv bli en popsång och höjas en halv? Eller i alla fall få lite handklapp eller doa-körer?


Britta Persson

I mångt och mycket stämde föregående inlägg, vi var kanske lite duktigare än förväntat men ändå..

Kvällens kväll har spenderats på pipeline, en härligt stämningsfull konsert med Britta Persson. Kanonbra spelning och faktiskt helt okej med folk! Uppvärmningsakt var Mårten Lärka, han lät som Thåström med lite folkrock-influenser. Helt okej med bra melodier men med sång som inte riktigt tog tag i en, något som troligast beror på att jag inte är inlyssnad. Britta var "kingen" som Elin så fint uttryckte det.

Igår stod levande musik också på schemat. Jag och Tove besökte Domsaga och såg Toto Teens vara väldigt levande. Publiken var mera likstel, menmen.

Två sköna avbrott i den annars nuförtiden ganska invanda tristessen. Tråkig höst.

Egen studietid

"Egen studietid" är ett skönt begrepp som existerar på skvadern, det kan förenklat beskrivas som en applicering av devisen "frihet under ansvar" i en studiesituation. Eleven vet bäst vad den behöver arbeta med, och gör därför effektivare val i fråga om användande av studietid än vad ansvarig lärare skulle kunna. Det ger även mig som elev stora möjligheter att utöva andra friare aktiviteter vid sidan av mitt skolarbete.

Friheten vid studieplaneringen gör min skolsituation roligare, eftersom jag slipper styras av auktoritära lärare. Tyvärr är skolan i övrigt rolig, fina aktivitetsmöjligheter i elevrummet, trevliga kamrater osv. Detta leder därför till att det är enkelt att slacka bort all tid. Om istället omgivningen skulle vara tråkig, skulle jag enkelt kunna fokusera på mina studier.

Med detta som bakgrund överväger jag starkt att starta en kampanj som ska gå ut på att göra skvadern tråkigare, för elevernas bästa!


För att vissa att detta inte är en av min hjärnas försvarsmekanismer som ett resultat på diverse matteplaneringar och psykologiarbeten ska jag utföra experiment. Experimentet är enkelt att utföra men kräver att nedan uppskrivna händelser inte får inträffa, då faller experimentet totalt ihop.

Oskar får EJ läsa denna post före dagens slut
Oväntade händelser såsom dödsfall, kärlek eller akut sjukdom eller skada får ej drabba någon av experimentets berörda personer.

För att försöka överlista Oskars läslusta ska jag därför publicera framemot eftermiddagen. Punkt 2 är svår att överlista men jag ska göra allt som står i min makt.

Under måndagen den 16 oktober som är en dag helt fylld av egen studietid har följande saker inträffat:

9.00 Robin anländer till skolan
9.03 Robin köper kaffe
9.15 Robin börjar blogga

Under måndagen den 16 oktober kommer följande saker att inträffa:

~9.30 Oskar anländer till skolan
~9.31 Oskar kommenterar Robins outfit
~9.32 Robin kommenterar Oskars nya cardigan
~9.33 Biljard föreslås
~9.34 Biljard spelas
~9.55 Cafeteriabesök övervägs
~10.20 Plugg
~11.00 Lunch
~11.34 Biljard
14.00 Fika
~15.20 Plugg
15.53 Bussresa till staden
~16.02 Går på stan.

"Nu ska vi prata politik!"

^^
.....

"Vilka håller ni på?"

Doktor Vänster

Detta är en vacker ursäkt värd att visas upp i detta forum för information.

Inledning

Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att införa språktest. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att befästa två-tredjedelssamhället. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att få dra av på skatten för sin piga, sin städerska, sin barnflicka, sin vaktmästare, sin trädgårdsmästare och sin poolskötare. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att få dra av på skatten när moderaterna köper konst. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att betala mindre i skatt. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att få väldigt lätt att sparka sina anställda. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kan ta ut mycket mer i vinst från sina företag och inte tvingas investera sina vinster i nya jobb och nya företag som gynnar samhället. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna kommer att sätta sina barn i privatskolor. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderatbarnen aldrig kommer att behöva träffa ett invandrarbarn. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderatbarnen aldrig kommer att behöva träffa barn vars föräldrar är arbetslösa. Doktor Kosmos ber om ursäkt för att moderaterna gjort sitt bästa val efter Hitler.

I sann kollektivistisk anda delar jag och Oskar på arbetet. Även slackning.

Märkligt

Mitt inlägg publicerades på det datum jag skrev utkastet.. Känns fel men så är det.. Om du är lika lat som jag så finns det här.

Jag är trött, less/deprimerad (men vafan det är ju höst), och sjukligt skoltrött. Jag orkar inte skriva något vettigt.

Tack.