Pennybridge

Jag sitter vid en laptop i ett sovrum i Örebro, jag lyssnar på Super Black Market Clash och bara tar det lugnt och snackar på Windows messenger. Får skolvibbar av W M, men annars är det bra.

Det är skönt med ett miljöombyte, ett välkommet avbrott i vardagen. Att komma bort en stund och känna sig mer hemma. Jag gillar atmosfären här i stan, det är så behagligt. Jag har varit här sen i torsdags och det har varit skönt varenda minut. Torsdagen var årets varmaste dag här, 33 grader i skuggan. Ganska självklart med ett bad. For ut en bit från stan och badade i Svartån.

Jag bor hos min faster och hennes kille Jonas. Deras lägenhet är fin. En stor och mysig tvåa. Högt i tak och kakelugn i vardagsrummet. Snyggt inrett med mycket 60-tal. En fin skivsamling med mycket 60-tal. Två vespor parkerade utanför. Alltså riktiga vespor från 60-talet.

Igår gick vi på stan och shoppade lite, hittade några riktiga fynd. Vi var in i en jättehärlig retro-affär som heter Super Heroes United. Lite second hand, lite vintage och retro, lite nya skor och väskor från amerikanska märken. Lite möbler också. Ägaren var jättetrevlig, en glad amerikanska.
Jag handlade på andra ställen också och tillslut gick jag hem med två par jeans, en jacka, en skjorta och en slipover. På kvällen tänkte vi ha picknick, men porecis när vi skulle gå öpnnades himlen och regnet öste ner. Åskan dånade och vi åt inne. Efter maten blev det uppehåll för att snart klarna upp.

Vi gick ner till Tegnerparken och kollade på två lokala band som spelade. Ett reggaeband som spelade bra och hade ett fint gung. Sedan såg vi ett psykedeliaband á sent 60-tal. De spelade bra och hade dist på micken. Coolt.

Kvällen fortsatte fram till stängningsdags på Pitcher's. Gnäll på kommunalrådet och alkoholpolitik. Debatt liberalt kontra socialt. Jag satt ute på debatten och iaktog. Kul var det iaf.

Nu ska jag och anna snart gå iväg. Vi ska till ateljen där hon och några kompisar håller till. Anna syr lite på sidan om sitt vanliga jobb. NU ska hon sy upp och in ett par jeans åt mig. Kvällen blir troligen lugn. Imorgon går vi på Where the action is. Det blir säkert jätteroligt. Ser mest framemot Millencolin.

Lunchdags och Soundtrack of our Lives på stereon.

Tomhet

Minst sagt kan man säga att det var längesen sist.
Nu är det dags.
Jag har många roliga saker att säga, men ade är rätt överskuggade.

Döden är oundviklig, men ändå så överraskande.
Jag blir inte ledsen, jag blir bara tom på annat.
En barndomskompis som försvann, en kille härifrån.
Nåt som inte händer,  nåt man inte är van vid.
5 år som klasskamrater, rätt täta vänner på den tiden.
Nån man alltid snackade med när man stötte på varann.
Pokerspelande nån gång, gemensamma vänner.

Jag har nog haft tur egentligen, inte många jag känner som fallit ifrån. Samma tomhet när det hänt.
En tjej i en parallelklass, mammas kusin Micke.
Slipper i alla fall påmminas om det imorrn av löpsedlarna.
Inte roligaste sättet att få reda på det.
Aldrig roligt.
inga roliga sätt

fan

GF

Ska snart åka in till stan.. I helgen är det gatufest. Årets artister är verkligen ovärda pengarna, men man köper biljetten ändå. Bor i Granlo över helgen, ring gärna cause i'll prolly be bored!

Snart så...

Slut på tidiga mornar.
Slut på muller mörker och matlådor.
Slut på tristess varvat med stress.
Slut på sunkigt fikarum.
Slut på tråkiga gubbar.