in the city we forgot to name

Jag är lite sjuk idag, men mest bara i karantän. 48-timmarsregeln. Igår var det klassikern och det var synd och tråkigt att missa, en fruktansvärd cyniker skulle här kunna misstänka nåt sneak - men jag var sjuk, helt ärligt. Jag borde ha blivit sjuk innan jag fixade skidor och utklädnad, nu blev det en massa extra besvär till ingen nytta.

Ja, igår gjorde jag ett misslyckat försök att komma upp i vanlig tid och få i mig frukost. Gav upp och blev sängliggande till klockan två, sedan fick jag lite mat i mig och lyckades behålla denna - detta 20 timmar efter middagen från dagen innan. Eftermiddag och kväll blev segt tv-tittande, lite läsning och mer sömn. Sedan blev det idag.

Då, idag har jag inte gjort så mycket heller. Jag duschade, åt frukost, drack kaffe, såg på tv, lyssnade på musik. Sedan gick jag en promenad i solen, det var uppfriskande. Jag såg att världen är vacker, återvann hopp om framtiden och tilltro på mänskligheten, ja - i grund och botten upplevde jag att det fanns väldigt mycket livsglädje.

Sedan mötte jag ett dagis som hade barnens vasalopp. Men eftersom det råder en del brist på snö och vinter hade de inga skidor utan sprang runt på isiga men delvis sandade asfaltsgångar och lekte skidåkning. Jag kom tillbaka till verkligheten och sedan lägenheten.

Nu ska jag börja skriva lite paper om någon företeelse under medeltiden och dess inverkan på vår gemensamma kultur- och idéhistoria. Eller lite reflektion om politisk socialisation. Eller essä om något på svenskan, fundamentalism eller individualism. Eller nån uppgift om nån bok jag läst.

Nä, jag slår nog på en skiva, rostar mackor, dricker kaffe, spelar tv-spel och möjligen ställer mig i bostadskö och söker till LiU.


Every time i think of you-
I feel shot right through with a bolt of blue
It's no problem of mine-
but it's a problem I find
Living a life that I can't leave behind

true talent will always emerge in time

Det här blir kanske rätt osammanhängande för nu börjar Simpsons. Men det här är inte så viktigt, och om jag gör två saker nu så blir det kanske inte lika kvalitativt - men jag får svårt att motivera att inte plugga sedan.

Över en skål av Eldorados snabbnudlar placerad på en tom pizzakartong (för att vid eventuellt spill slippa torka bordet

kom jag på att jag inte trivs så fantastiskt bra i min hemmiljö.

Nu är det reklam. Det luktar mikromat och jag borde skriva om symboler. Och en hel del svenskuppgifter ligger också på hög. Orkar inte. Jag ska skriva mitt psykologiprov från förra veckan imorgon. Jag kan fortfarande inte logga in på Lastfm på den här datorn. Jag är trött. Åh, jag känner mig lite för oengagerad i PA:t just nu, Petter får dra väldigt tungt lass.. Men det är väl lite självvalt, men skulle vi hinna klart annars? Jag vet vad jag ska göra nästa år. Nu ska jag brygga lite kaffe.

Jimmy bjuder på glass

och interneträkningen måste betalas också....

Glassen var god. Ska diska sen kanske om jag hinner, orkar och bryr mig. På söndag är det tvättstuga. Jag har 27 kronor på kontot. Allt känns ju fantastiskt bra sådär ekonomiskt och sånt.

Men som sagt, jag har koll. Jag ska bli kognitionsvetare. Sedan får man väl se vad man ska jobba med när man är det. Det kan jag ha ångest över senare. Eller, jag är kille och får inte ångest. Då blir man alkoholist, eller bara inåtvänd och aggressiv.

Jag spelar Byrds nu, det är så jävla bra gitarrljud och fina harmonier. Ska nog ta en dusch strax. Och sen ska jag plugga!

Det du tänker idag är du imorgon


Teori:
Allt du minns definierar vem du är. Allt du inte minns definierar hur du mår.
 

Lilledude

image58

Ordnade ord är terapi


Adaptioner är redd ro

Orädd pedanteri oroar


Clint Eastwood: Old West Action

Desperation: A Rope Ends It

Slot Machines: Cash Lost in'em

Mother-in-law: Woman Hitler

Statue of Liberty: Built to Stay Free

Eleven plus two: Twelve plus one

Microsoft's Internet Explorer: Complexities front ten errors

United States History: Dates unite this story

The public art galleries: large picture halls, I bet

Election results: Lies, let's recount