Skolstart

Det är skönt att komma igång igen. Att få lite fasta rutiner, fler tider att komma för sent till. Mer saker att glömma och uppgifter att gömma sig för. Första veckan har förlutit och nu närmar sig allvaret. Egentligen är det inte så farligt faktiskt, det blir vad man gör det till. Huvudsaken man är nöjd och har roligt. Så var ettan, så ska det bli nu också. Det känns konstigt att inte vara de yngsta på skolan. Och att vi inte sitter i "våra" arbetsrum, och att ES-ettorna tagit vår skylt osv.

Ärligt talat är jag rätt trött på att blogga. Men snart kanske det kommer en uppdatering av vinylsamlingen, vem vet?

swamell

Nu har jag varit hemma i en vecka och det kanske är dags att nämna en del om en del saker.

First of all: Where the Action is var kanonbra. Millencolin var bäst och efterfesten på klubben Attityd var helt okej den med. Jag fick med mig ett par speciella solglasögon hem, det är skoj.
Hela Örebrotrippen var kanonbra, fin shopping och skön stämning. Köpte några vinyler vilket för oss vidare till nästa sak som måste avhandlas.

Pappa har köpt en ny lägenhet och nu är alla saker ditflyttade. Jag får en vinylspelare på mitt rum, det är nog nästan det bästa! Kommer hädanefter bo varannan vecka i Matfors, på Matforsvägen-nånting.

Imorgon åker jag på semester till höga kusten, ha det bra alla som läser!