I can't think 'cause

I'm just way too tired


19 av 24 sidor uppsats skrivet på två dygn. 5½ timmar sömn. Mer sömn natten som var.

En stund idag hade jag en tam fluga vid namn Spike, sedan blåste han bort. Relationer är flyktiga. Snart tar jag studenten.

Uppsatsen är klar men allt annat är kvar att göta. Imorgon tar vi tåget söderut från allt.

Planer för framtiden: Skriva novell av serietidningsmanus, som kontrast mot seriefilmer. Skriva novell bestående helt av miljöbeskrivning. Lit.vet.skadad.

Jag såg en rolig bild förut som borde postas, men jag minns inte var den fanns. Istället ska jag posta en rolig wikipedia-artikel på fc. Den är inte rolig för att den är dålig eller nåt, den är rolig för att den är sann.

Yeah, she looks like a painting

Jackson Pollock's number 5

Om man nödvändigtvis ska plugga, då ska man se till att ha bra musik. Stone Roses musik är mycket bra, också att plugga till. Särskilt om man skriver uppsats om Jack the Dripper.



image65

B som i blandband

jag har satt ihop blandskivor, det är ett mycket bra tidsfördriv när man har viktiga saker att göra. Egentligen är det alltid en fin aktivitet, som det ägnas alldeles för lite tid åt i dagens samhälle. En skiva som ska bortskänkas blev jag mycket nöjd med. Så för att ytterliggare fly från de viktiga sakerna så tänkte jag lägga upp låtlistan.


01. The Jesus and Mary Chain - Happy When it Rains
02. Joy Division - Love Will Tear us Apart
03. New Order - Age of Consent
04. The Stone Roses - She Bangs the Drum
05. The Smiths - This Charming Man (12" version)
06. Suede - Beautiful Ones
07. The House of Love - Shine On
08. The La's - There She Goes
09. The Raveonettes - That Great Love Sound
10. Tralala - Never Understand
11. The Strokes - Last Nite
12. The Shop Assistants - Safety Net
13. The Cure - Just Like Heaven
14. The Wedding Present - Everyone Thinks He Looks Daft
15. Pulp - Common People (live)
16. The Bodines - Therese (extended version)
17. The Cure - Boys Don't Cry
18. The Boo Radleys - Wake Up Boo!
19. Orchestral Manoeuvres in the Dark - Electricity
20. The Wombats - Let's Dance to Joy Divison
21. Joy Division - Transmission
22. The Mighty Wah! - Remember
23. The Stone Roses - Mersey Paradise
24. The Smiths - William, it was Really Nothing



Mer fritid till folket

image60

Sanslöst.

Nu ska jag plugga.

I noticed she's been listenin'

a lot to Joy Division lately

Jaja, här skulle jag kunna skriva ännu ett långt, gnälligt blogginlägg om hur dålig jag är på att genomföra saker. Men det tänker jag inte. Jag tänker bar i förbifarten nämna att jag fortfarande inte börjat på pa-rapporten eller djupanalysen i litteraturvetenskapen, eller gjort klart någon uppgift alls i den kursen, eller ens lhelt läst klart boken, eller skrivit klart talet i Svenska B, eller börjat skriva Kuhi-uppsatsen eller gjort de gamla uppgifterna i SvB som hänger kvar sen i höstas, eller någon uppgift i SamB. Jag tror nämligen att man ska värdera och uppskatta den här sista terminen på gymnasiet och inte jobba ihjäl sig. Fast man borde ju ha gjort nånting. Pluggkväll med alkohol imorgon. Det låter bra.

Doktor Kosmos nya skiva är bra. "Doktor Kosmos gör en låt" kommer att bli en sommarhit. I den bästa av världar.

Idag har jag köpt två skjortor och ätit på Max. Konsumtionssamhälle is the shit. Förutom att få i mig lite fett har jag nu nästan klädseln klar för både bal och student. Bara fluga/slips och manschettknappar återstår.

Tallinn har jag ju också besökt. Och Stockholm. Men det sistnämnda var så längesen så det har jag nästan glömt. Det var kulturellt berikande i alla fall. På Tallinn-resan var jag mest bara full, och kulturupplevelsen sträckte sig till att besöka en mycket fin och stor park, vandra runt på gamla stan, dricka estnisk vodka (Stön, Viru Valge, Kapteeni Viin) och öl (Saku), äta mycket god cheesecake, samt prova på estnisk kebab - innehållandes vitkål och saltgurka.