Grattis!!!!!

Min vän oskar fyller 18. Grattisgrattisgrattis! Hoppas på en kul dag, men först psykologiprov..

f.ö. är jag en klant.

Oskar också ibland men han fyller år så det säjer jag inte idag.


I Wanted Everything

Jag behöver något bättre. Något ännu bättre. Något som skänker stabilitet i tillvaron och håller mig på benen. Något som gör allt meningsfullt och ljust. Något som gör att man kanske gör spanskaläxorna. Något mirakulöst.
Någon..?

Vänner räcker långt. De kan vara underbara. De kan också vara out of town, men det förtjänar de ibland.

Min (ej alltför stora) samling av vinylskivor

Johnny Cash at San Quentin - Johnny Cash
cash

Story of the Clash - the Clash (2 Lp)
clash

Dawn of the Dickies - the Dickies
dod

Kärlek och Uppror - Ebba Grön
eg

Katrina and the Waves - Katrina and the Waves
kw

Get Close - Pretenders
p2

Pretenders - Pretenders
p1

Talk Talk Talk - Psychedelic Furs
pf

Sweets From a Stranger - Squeeze
sq

Marquee Moon - Television
m m


UB 40 CCCP: Live in Moscow - UB 40
ub40

Powerpoppers vol 1 - Various Artists
pp



Uppdatering av min plats i verkligheten..

Jag har seriösa koncentrationssvåriheter, jag har däremot en hög koncentration av oseriositet (som leder till svårigheter). Positivt är kanske dock att andra också märker detta vilket möjliggör förbättring? Det behövs förbättring. Helt klart! Om tillräckligt många gnäller så blir jag nog bättre. Det är inte mitt fel, det är omgivningen. Eller, kanske lite mitt fel men inte så mycket. Musik, internet, serier, biljard, fika, intressanta och trevlig personer bär ansvaret. Får avskaffa allt sådant hädanefter.

"Fan, du är smart! Bara så intensiv!". Intensitet är ett signum för mig, jag är jobbig och ganska medveten om det. Jag är rastlös även när jag är upptagen. Dessutom är jag skapligt känslomässigt störd/efterbliven. Men annars så..

Mitt problem är nog att jag kan vara vem du vill, men inte hela jag på en och samma gång. Jag är alltför bra på det där med roller, det är en av få saker jag lyckas koncentrera mig på... kanske om jag flyttar fokus därifrån..?

Long time, no seen

Det vore ju kul att kunna säga att anledningen till att man inte skrivit är att man varit så upptagen med allt annat. Tyvärr är det nog mer tvärtom. Måste börja göra saker i större utsträckning.

Sen är det ju dumt att läsa psykologi, nu ökar ju min förståelse över varför jag gör så lite saker.

Snart är jag som Dick i High Fidelity; när han blir tillfrågad om hur helgen varit, och han säjer att den varit bra, också räknar han upp vilka skivor han fått tag på, och sen var det slut.