hmm...

Men titta! En idoit!


Spin the black circle

Jag är ägare till en liten vinylsamling. En skivsamling så liten att den knappt syns i min bokhylla bland alla serietidningar. Där finns också några affischer som "snart" ska upp (snart = när jag har tid, tid utöver schemalagd slö:ning, sitting around doing nothing, och andra viktiga saker). Nedan följer vinylsamlingen.
 

pretenders

SqueezeCashTelevision



V!VA LA V!NYL

,,,

Här kommer en kort episod utryckt ur en onsdagskväll på ett påsklov hemma hos mig en kväll som denna kring klockan 22:35.

Jag vandrade runt här hemma i lägenheten då plötsligt ett skarpt "DU!!" ljuder från en person som bäddat ned sig i sin säng. Jag förvånas av det plötsliga utropet och blir möjligen också en aning skrämd. Jag förväntar mig givetvis att jag återigen hade gjort något fel och behövde en tillrättavisning, en instruering om hur jag ska göra nästa gång, en lätt utskällning som mynnar ut i ett bråk, vilket är den vanliga proceduren. Ni kan förstå hur glatt överraskad jag blev när jag efter att ha lunkat till platsen för min förutspådda dispyt fick reda på att det denna gång gällde ett krånglande korsord.

Tyvärr kunde jag inte hjälpa till, men om nån vet vad som passar in på beskrivningen "fruktad ryttarinna" så vidarebefodrar jag gärna det svaret och hamnar på plus här hemma.


Pappa jobbar natten inatt. Det är skoj, för då är man beordrad om att vara tyst imorgon. Att vara tyst är inte så roligt, men eftersom min kropp kräver mat inom en kvart från det att jag kliver upp, så betyder min fars  nattskift långa sovmorgnar för min del. Så imorgon MÅSTE stackars jag sova till runt 13:00 någon gång. Detta utan att känna några som helst skuldkänslor överhuvudtaget.



Igår spelade jag poker med några vänner. Jag vann en mindre summa, men med inräknade utgifter som hör till pokerkvällar slutade jag på plusminusnoll ungefär. Kvällen var som vanligt rolig med många skämt på relativt låg nivå, något som defintivt hör till dena sorts "grabbkvällar". Kvällning blev det framåt femtiden, så nu känner jag mig ganska sömnig. Frukost åts på Sibylla följt av Subway, från Sibylla såg jag en viss Gezelius promenera ut (very casual wednesday av allt att döma).



Att se folk på platser och i situationer som man ej är van vid är alltid roligt. Roligt och upplysande. Man är väldigt fastlåst vid personers roller, att tänka på att allas liv pågår parallellt med mitt är en tanke med stort omfång. Att fundera på så tunga saker i mitt sömniga tillstånd gör att inte mycket hjärnkapacitet är kvarlämnad åt tankar som inte rör nedprintandet av mina "i-mitt-huvud-formuleringar".

Man kan undra vad alla jag känner gör just nu?



Detta inlägg fick ett helt annat innehåll än vad jag planerat.
"Slack-bloggning"
inga klara mål, ingen klar stilistisk urskiljning från mängden, endast tidsfördriv.

tack

All even

Hassel - Matfors J19 2-2
Lucksta - Ilsbo 1-1
GIF - Åtvidaberg 0-0

Det värsta var att spelkvalitén sjönk över dagen.. Kan bli en lång superetta-era..


Förändringar och för lite pengar

Jag har klippt mig. Jättekort. Jag är nöjd.

Snart är jag helt made-over. Tona mörkt? perhaps..

Var till Birsta förut idag. Fönstershopping, fika och ett bokinköp. "History of Underground Comix" Den verkar bra, och den var ett riktigt fynd 49:50 kr fast det rekommenderade priset var 14:90£.. Ändå funderar jag på att lämna tillbaka den, min ekonomiska situation är så att säga tämligen ansträngd för tillfället.

Apropå det så har jag fått sommarjobb, Ortviken, sommarlovets 3 första veckor.. Skönt, det behövs!

Ska nog höra om anton vill hitta på nåt.. troligen är han för slö....

Deja nu

Jag har tagit bort tandställningen. Det var skönt. Inågra timmar sen fick jag en nattandställning som först ska användas dygnet runt några dagar, det blev minst sagt ett antiklimax.

Deja vú-upplevelse på riktigt. Tror nån raderat det här nån gång...

Söndag 09.04.06

Tragiskt Trött

Legendariskt Lat


Spelade match imorse, spelade högerytter hela första halvlek. Det gick bra, men jag har inte kvar orken som ifjol, det är lite synd. 1-1 blev det, 0-0 efter första. Kul med beröm.

Tydligen inte bara jag som landar på huvudet.

Snart ska jag på kalas till min kusin Tilda. 3 år, och redan som vuxen! 
tilda

Make your time pass by

Att blogga dåligt ibland är bättre än att inte blogga alls. Mer underhållning för folket att läsa något tråkigt än att se samma inlägg vecka efter vecka. Det är AIE och 4 getter strålande exempel på, även om AIE ibland kan vara bra och uppskattats pga kvalité. 4 getter är alltid fantastisk, eftersom den handlar om Petter.
Sak samma.. poängen var att man ska blogga oftare!

Gjorde ett tappert försök häromdan. Min åsikt var att det var ett mycket bra, långt och roligt inlägg. Tyvärr glömde jag rubrik, och när publiceringen nekades hade det gått så lång tid attjag loggades ut och mitt inlägg försvann till ett parallelt universum precis som partiklar i bord.

Allt är väl sådär för tillfället.

Skolarbete och träningar tar upp mycket tid. Jobbar nu med en att skriva en politisk ledare ur spansk fascistisk synvinkel från sommaren 39.. Inte det enklaste. Igår sprang jag en mil.

Gör en skiva åt Oskar, men ssssch.... säg inget, det är en hemlighet!

"Skulle det inte vara kul att skära upp någons ögonlock för att se vad som händer?"