Did I listen to pop music because I was miserable?

Or was I miserable because I listened to pop music?

Lördag kväll, kanske festa lite - får se hur det blir. Dagarna går här i Linköping, men det händer inte så mycket spännande. Plugga, festa, sova. Det var vinter några dagar, men den försvann nästan lika snabbt. Oskar och Tove besökte förra helgen och det var kul. Hade skifte i torsdags, så nu är jag åtminstone halv-fadderist.

Beställde just skivor/merchandise för 700 kronor från hotstuff. Det fick bli några sjuor med Glasvegas, No Age, Håkan Hellström och Franke. Sedan Affisch, pin och T-shirt med Joy Division. Har köpt lite cd-skivor i stan också, nämnda Joy Division, VS. med Pearl Jam, Lemonheads fina It's a Shame About Ray, Ebba Gröns första och Hello Saferides nya.

Spend, spend, spend. To live on borrowed money.

I'm not the boy that i used to be

this town has got the youth of me

Kognitions(o)vetare, python, tryck-/webbansvar.

Fast man har ju aldrig haft nån koll förut heller så.

Jag är den sjukaste människan du mött

jag tror på allt och ingenting

Borde sova. Men massa kvasi-seriösa sysslor som tvätt, städning och planering och strukturering av framtiden kom i vägen. Allmänt obstinat som jag är om vardagarna låter jag sömn bli bortprioriterat. Börjar ju ändå bara åtta imorgon. Fast med kvart, såklart. Fast kanske sova lite ändå, skriver om något mer ointressant en annan dag.