Bo Diddley is Jesus

Tillvaron har softats upp en aning efter färdigställandet av el uppsatso, nu har man typ tid att andas till och med. Dock inte helt klar med den, eftersom vi ska opponera på varandras, men det ska nog gå rätt bra... Klacksparksattityden är påkopplad.

Vad gör jag då på i denna uppsoftade tillvaro? Biljard är en vanlig aktivitet under skoltiden. Kanske 8 timmar på 2 dagar? Skoj är det iaf. Basket med Anton o Marcus har det också blivit. En del glada, men också en del sura miner synte nere vid kårten.

Spanskaprov imorse, gick sådär/rätt illa. Grammatiken har jag lite av iaf, men resten... Tio minuter sen till hörförståelsen på grund av biljardspel, nonchalant i överkant. På måndag är det skola, fastän alla andra skolor är lediga. NK-prov på morgonen. Smådrygt.

Osäker på om skolbussen in till stan överhuvudtaget går.

Helgen då? Kanske åka en sväng till Birsta imorgon. GIF på söndag. träna. plugga. Oskars idé om grillkväll på måndag är interesantisimo! Har fått kläderna jag beställde, nästan lite besviken. Eller inte besviken, inte missnöjd, men onöjd.

Kommentarer
Postat av: s.

som svar på din fråga... i'm yours - jason mraz

2006-06-03 @ 16:44:47
Postat av: s.

tack för tipset btw ;) många partytrick man lär sig nu:P

2006-06-03 @ 16:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback