OS 11/2 dag 1

2006, vinterspel Turin.

Såg inte hela invigningen igår, men delar av den. Rätt så maffigt, även om jag tycker att backhopparen var lam. Nordisk kombination, nyss.. Varför är Frankrike, Tyskland, ja t.o.m. Japan bättre än Sverige i nordisk komb?

Ska se skidskytte för herrarna nu. Heja Ferry! Heja Sverige!



Jaja, skidskyttet bjöd på en del överraskningar.. Dock inga svenska.
Damernas freestyle är rätt coolt att se. Sara gjorde ett stabilt kvalåk.



Svensk fjärdeplats i Freestyle. Det är ett grymt bra resultat. Synd bara att dom på tv får det att låta som en besvikelse. Det är ju en stor skräll att hon fick till det så bra i en så stor tävling. Visst, hon har varit däruppe och fajtats, men hon är prenumererar inte direkt på pallplatser. 5 gånger har hon varit på prispallen i världscupen, aldrig vunnit. Ser man på det så, och att hon ändå varit med så länge (deltog redan i Nagano) så är det nästintill en bragd att komma fyra.

Idiotkommentatorer.

Bäst idag var ändå publikens jubel när Italien tog sig in i Kanadas zon. Även fast det var italieskt power play blev alla förvånade. De stackarna rensade till icing så fort de kunde. Såg bara första perioden, men 15-0 nu med några minuter kvar tyder på att Italienskorna ändå stått för en godkänd insats. 26-3 i skott efter första perioden visar på bra målvaktsspel.

Medaljligan så här efter första dan leds av Tyskland som redan knåpat ihop 2 guld. Konstigt att medaljligan regleras efter flest guld, sedan flest silver och flest brons. Borde vara flest medaljer. Som det är nu borde det kallas guldliga. Norge har tagit flest, 2 silver 2 brons. Äckelnorskar att vara bra!

Kommentarer
Postat av: Kaisa

vilka åsikter, vilken inlevelse, vad konstigt att du inte redan är krönikör på svt sporten :O och de är klart du får följa med på basketen, alla som vill komma är varmt välkomna :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback